Uitstel van alle huisleagues tot nader bericht

Uitstel van alle huisleagues

Uitstel van alle huisleagues tot nader bericht

Velen van jullie zullen de persconferentie waarschijnlijk wel gevolgd hebben. Of in ieder geval wel al mee hebben gekregen wat er besloten is. In een notendop is sporten in teamverband niet meer toegestaan en moet de horeca verplicht de deuren sluiten voor de komende weken.

Een gigantische domper voor de BVLZW, maar al helemaal voor Bowling Menken. Zij hebben zo keihard hun best gedaan om de nodige maatregelen te treffen in het bowlinghuis. Schermen tussen de banen voor een extra scheiding tussen de banenparen. Personeel hield zich geweldig aan de instructies om veilig bowlen zo goed mogelijk te laten gebeuren. Maar helaas betekent dit niet dat Bowling Menken de deuren open mag en kan houden voor het bowlen. Een bericht die bij het bestuur en Bowling Menken met pijn is ontvangen.

Daar waar we dachten op de goede weg te zijn voor wat betreft het sporten, betekent het helaas toch dat we voor de komende weken onze geliefde sport en hobby niet mogen en kunnen uitoefenen.

Het bestuur heeft besloten om alle huisleagues met ingang van morgenavond uit te stellen tot nader bericht. Uitzondering hierin is de Woensdag Trio Vroeg. Omdat de maatregelen morgenavond (14 oktober) om 22:00 uur pas in gaan, heeft het bestuur in overleg met Bowling Menken besloten om morgenavond (14 oktober) de Woensdag Trio Vroeg door te laten gaan. De Woensdag Duo Laat van morgenavond komt te vervallen.

Vervolgens zullen er geen huisleagues worden gespeeld, tot Bowling Menken toestemming krijgt om weer open te gaan en we als vereniging weer op een veilige manier kunnen bowlen. Omdat op dit moment nog niet bekend is hoe lang deze maatregelen nodig zijn, kunnen we als bestuur hier nog geen uitspraken over doen. Hou daarom de nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie.

Hoe vervelend het ook is, het bestuur wenst alle leden een goede gezondheid toe en we hopen jullie allemaal weer zo snel mogelijk te verwelkomen bij Bowling Menken. Denk aan jezelf, maar denk ook vooral aan anderen. En hopelijk kunnen we dan na deze maatregelen snel weer terug op de bowlingbaan staan.