Update 25-03: Coronavirus

Update 25-03: Coronavirus

Zoals velen van jullie ongetwijfeld mee hebben gekregen, heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het Coronavirus. Dit alles is gedaan om te voorkomen dat het virus zich zo snel blijft verspreiden. Nadeel hiervan is echter dat er nog steeds veel onduidelijk blijft voor onze vereniging en ons huidige bowlingseizoen.

Daar waar het kabinet gisteren heeft aangegeven dat alle bijeenkomsten tot 1 juni zijn verboden, heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vandaag bevestigd dat het advies van het RIVM met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven, en voorlopig dus loopt tot en met 6 april in plaats van 1 juni, zoals in eerste instantie bekend was gemaakt.

Al met al is er toch ook vooral nog veel onduidelijkheid voor ons als bestuur. Voorlopig houdt het bestuur de ontwikkelingen en de adviezen van het kabinet en het RIVM nauwlettend in de gaten en is er ook veel overleg met Bowling Menken over de huidige ontwikkelingen. We hopen op korte termijn alle leden van meer informatie te voorzien.

Pas goed op jezelf en jullie familieleden, zodat we iedereen snel weer bij de bowling kunnen verwelkomen.