Strike a pose, Jelle Kuipers !

Strike a pose, Jelle Kuipers !

In deze editie van Strike a Pose een voor velen heel bekend gezicht. Hij is al van kleins af aan lid van de vereniging, bowlt in meerdere teams en leagues en heeft ook geweldig werk voor het bestuur verricht. Een groot deel van de vereniging kent hem inmiddels wel, maar er is vast nog niemand die hem deze vragen gesteld heeft.

Een nadere kennismaking met Jelle Kuipers:

Favoriete muziek om op te bowlen?
Het lijstje van Jan Cornet zijn danceclassics!

Wat is jouw hoogste score?
300! Dit was de eerste voor mij gegooid tijdens het 30e Paastoernooi van Verboon. We hadden toen genoeg eieren gespaard voor een heel weeshuis. Ook nog een 300 gegooid in april 2018 tijdens de Verenigings Kampioenschappen van Leiderdorp!

Kies 1 van de 2 en leg uit waarom je daarvoor kiest: 300 game of Verenigingskampioen(e)?
Het lijkt mij leuk om verenigingskampioen te worden. Het is ook een van de weinige momenten om tegen andere goede bowlers te strijden om een titel binnen de vereniging. Ook lijkt het me gaaf om daarna mee te doen met de Dag Der Kampioenen wat dan wordt georganiseerd door de NBF.

Wanneer ben je begonnen met bowlen?
In het seizoen 2001/2002 ben ik via schoolbowlen in aanraking gekomen met de sport. Op een gegeven moment moest ik kiezen tussen bowlen en voetbal. Aangezien ik een hekel heb om een nat pak te krijgen werd het bowlen. Vanaf deze tijd is het bowlingbloed door mij heen gaan stromen en was het altijd een strijd tussen Sietse en mij om wie de beste Kuipers was. Inmiddels heeft één van ons deze strijd opgegeven en ik kan met zekere zin zeggen dat ik dat niet ben. Het is ook onwijs leuk om te zien dat er nog genoeg leden uit die tijd bowlen of weer zijn begonnen met bowlen!

Waar ben jij kampioen in?
Bierframes gooien! Tijdens de dinsdag trio vroeg en het NTL team waar ik in zit is een bierframe 0.50 euro. Dit heeft voor menig extra hypotheek gezorgd voor mijn teamgenoten! Oh en ik ben kampioen boos kijken blijkbaar maar zo zit mijn gezicht gewoon lekker…

Dit was inmiddels onze laatste aanmelding alweer. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan Strike A Pose en wil je voorkomen dat het de volgende keer weer een bestuurslid is? Heel eenvoudig.

  1. Je meld je aan via info@bvlzw.nl onder vermelding van “Strike a pose”.
  2. Je krijgt van ons een lijstje met vragen, waar je er minimaal 3 uitkiest.
  3. Je stuurt ons de antwoorden op de door jou gekozen vragen met een leuke foto van jezelf.
  4. Wij plaatsen foto en antwoorden op de website en in de nieuwsbrief.

(door je aan te melden ga je automatisch akkoord met het plaatsen van jouw foto en antwoorden op de website, in de nieuwsbrief en op social media (Facebook/Instagram).)