Huisleague Reglement

Met ingang van seizoen 2020-2021 (1 september 2020) zal het huisleague reglement in een nieuw jasje zijn gestoken en is het op diverse punten bijgewerkt, om beter in te spelen op de huidige stand van zaken van de BVLZW.

Buiten het feit om dat het reglement in een nieuw jasje gestoken is en diverse regels in het reglement zijn bijgewerkt, zijn de belangrijkste wijzigingen te vinden in de nieuwe Blindscore-berekening en de vernieuwde Handicap-berekening.

Op basis van input en feedback van meerdere leden omtrent deze 2 berekeningen, is besloten om deze aan te passen en meer af te stemmen op de actuele scores. Met ingang van 1 september gaat de BVLZW een proef draaien met deze 2 wijzigingen. Bij de Algemene Leden Vergadering van seizoen 2020-2021 zullen deze wijzigingen met de leden besproken worden, om te zien of deze definitief doorgevoerd worden of eventueel gewijzigd dienen te worden.

Met de knop “Download” hieronder is het volledige Huisleague Reglement te downloaden, waarin tevens alles te lezen is over de nieuwe Blindscore- en Handicap-berekening.