Jeugd BVLZW

Bowling, een sport voor iedereen!
Ben je 8 jaar of ouder en lijkt het je leuk om elke week te komen bowlen, dan ben je altijd welkom bij ons.

Bowling, een sport waar alles in zit: spanning, strijd, goed voor je lichaam en concentratie en het is een erg leuke manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken.

Je tegenstander kan jonger of ouder zijn, beter of slechter zijn, maar bij bowling heeft iedereen een eerlijke kans om te winnen!
En het grootste voordeel? Het bowlinghuis waar je wilt gaan bowlen heeft alles al voor je klaar liggen. Je hoeft niet meteen eigen schoenen en een bal te kopen, je kunt gewoon die van het bowlinghuis gebruiken om mee te beginnen. Als je er dan beter in bent geworden en een stapje hoger wilt gooien, dan kun je in ons bowlinghuis zelf een mooie bal kopen om nog beter te worden.

In ons bowlinghuis wordt er elke maandag getraind en elke woensdag wordt er competitie gespeeld. Tijdens de training werk je samen met onze trainers aan je techniek, om zo je scores in de competitie te blijven verbeteren.
Daarnaast worden er regelmatig leuke toernooien georganiseerd. Zo doen een aantal van onze jeugdleden mee met toernooien door het hele land, internationale toernooien en de Stedenontmoeting, waarbij we als team proberen te winnen van teams uit andere steden.

Lijkt het je leuk om zelf ook te bowlen? Kom gezellig eens kijken op de maandagavond (van 17:30 uur tot 19:00 uur) of woensdagavond ( van 17:30 uur tot 19:00 uur ) en doe gewoon mee! Dan merk je vanzelf hoe leuk het is om te doen. De eerste 4 keer mag je van ons GRATIS mee trainen.
Vind je het leuk om te doen, dan mag je zelf kiezen om te blijven trainen of ook meteen mee te doen met de wedstrijden. Voor slechts 12 euro per week bowl je mee in onze competitie en train je daarnaast ook met ons mee.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met jeugd@bvlzw.nl of aan de bar van bowlinghuis Menken vragen om meer informatie.