5-7-10 SPLIT HALL OF FAME

De BVLZW presenteert vanaf seizoen 2020-2021 met trots de 5-7-10 SPLIT HALL OF FAME.

Iedereen die gebowld heeft bij Bowling Menken kent de “Wall of Fame”, de muur met alle 300 games die in het bowlinghuis tijdens wedstrijden of toernooien gegooid zijn. De BVLZW heeft besloten om op de website hier een eigen twist aan te geven.

De beruchte 5-7-10 split is een split die bij sommigen misschien wel voor nog meer grijze haren zorgt dan de welbekende 7-10 split, maar tevens bij de overige aanwezigen voor de nodige hilariteit zorgt. Vorig seizoen is deze split al menigmaal te zien geweest en ook diverse malen op de gevoelige plaat vastgelegd, maar dit seizoen maken we het officieel. Aan het eind van het seizoen zullen de Koning & Koningin 5-7-10 split worden benoemd, op basis van het aantal keren dat men in de Hall of Fame staat.

Spelregels:

  • Iedereen mag mee doen, zolang je maar deelneemt aan de huisleague(s) of een toernooi die door de BVLZW georganiseerd is.
  • De 5-7-10 split moet gegooid worden tijdens een competitie-avond of tijdens een toernooi die door de BVLZW georganiseerd wordt.
  • De 5-7-10 split dient gefotografeerd te worden met de persoon die de split heeft gegooid.
  • Deze foto kan worden gestuurd naar Wedstrijdzaken. (Zorg er eerst voor dat je wel zeker weet dat de persoon in kwestie goedkeuring geeft voor de foto en voor plaatsing op de website van de foto.)
  • Wedstrijdzaken zal de ontvangen foto’s op deze pagina plaatsen met vermelding van de datum.
  • Na afloop van het seizoen wordt ge├»nventariseerd wie deze split het meeste gegooid heeft dit seizoen. De bowlster en bowler die het meest op de pagina geplaatst zijn, worden aan het eind van het seizoen uitgeroepen tot Koning & Koningin 5-7-10 split.