info@bvlzw.nl

Jeugd BVLZW

De gezelligste bowlingvereniging van Leiden.

Bowling, een sport voor iedereen!
Ben je 8 jaar of ouder en lijkt het je leuk om elke week te komen bowlen, dan ben je altijd welkom bij ons.
Bowling, een sport waar alles in zit: spanning, strijd, goed voor je lichaam en concentratie en het is een erg leuke manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken.
Je tegenstander kan jonger of ouder zijn, beter of slechter zijn, maar bij bowling heeft iedereen een eerlijke kans om te winnen!
En het grootste voordeel? Het bowlinghuis waar je wilt gaan bowlen heeft alles al voor je klaar liggen. Je hoeft niet meteen eigen schoenen en een bal te kopen, je kunt gewoon die van het bowlinghuis gebruiken om mee te beginnen. Als je er dan beter in bent geworden en een stapje hoger wilt gooien, dan kun je in ons bowlinghuis zelf een mooie bal kopen om nog beter te worden.

In ons bowlinghuis wordt er elke maandag getraind en elke woensdag is er competitie. Je mag zelf kiezen of je 1 of 2 avonden wilt komen bowlen.
Daarnaast worden er regelmatig leuke toernooien georganiseerd en is er elke maandag een echte trainer aanwezig om jou te helpen beter te worden.

Kom gezellig zelf eens kijken op de maandagavond of woensdagavond en doe gewoon mee! Dan merk je vanzelf hoe leuk het is om te doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met jeugd@bvlzw.nl of aan de bar van bowlinghuis Menken vragen om meer informatie.